Sunday, January 23, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Pada hari ini, aku tiba2 rasa nk join satu contest. Setelah dipaksa oleh kawan aku yang paling cute dan bersuara lunak (jgn perasan), CIKGU FIQ, aku pown rasa terpanggil nk join..Bagi aku Contest ni sangat best bagi aku!
Nak tau?

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL!


(saper nak join, sila klik nama contest tu)

Hadiah dia sgt menarik bagi aku...
Ok, ni dia gambar yang aku pertaruhkan!

Gambar ni merupakan gambar aku dan partner2 aku semasa kami menjalankan tugasan KOMPETENSI KECERDASAN EMOSI..huhhhu..Suka sgt dgn gambar ni..
Hurmmm..insyaAllah aku menang, aku nak:



KASUT SUPRA!
Btw, aku nak tag 5 orang utk contest ni..

1. Cikgu Fikri
2. Nanad
3. Adah Azman
4. Ustaz Akmal
5. Kak Aniss

7 comments:

apisv2 said...

trus wt header, heheh
gudluck;D

enn Qaa said...

gudluck ye bakal chekgooo~ hihi ..

areripe said...

nak tanya apa yang best sangat kasut ni, ramai gila orang mengila kasut ni...hehe!

RaZZUhAiR said...

areripe:
tak tau la.. tp aku mmg suke giler ngan kasut ni.. style giler!!

en Qaa n apisv2:
thnks a lot..

il ya na said...

good luck! cukup ke sratus nk beli supra tu? haha

RaZZUhAiR said...

il ya na:

kalu nk ikutkan mmg tak cukup.. harge die pun dlm RM200 kn.. so, top up duit sendrk la.. hahaha..

siti fatimah said...

salam! hye..terima kasih sudi join.good luck :)