Monday, February 14, 2011

SaLam Maulidur Rasul..



Oleh sebab hari ni merupakan cuti umum so aku ambl kesempatan n ruang ni untuk menulis entry baru setelah sekian lama tak memperbaharui. Untuk pengetahuan korg, tema sambutan Maulidur Rasul tahun ini 1Malaysia 1Ummah (jangan tak tau pulak!!) disambut dengan penuh rasa kesyukuran dan keberkatan. Kebanyakan daripada kita mengharapkan apa yang diutarakan akan menjadi ikutan. Minggu ni aku mmg sibuk giler2 'barbie' la.. Dengan assigmnt yg berlambak, presentation la, keje setiausaha biro la, projek Sabahnye lagi n macam2 lagi.. Tambahan pulak minggu ni maktb kitorg mengadakan Minggu Memperingati Sirah dan Sunnah Nabi bermula dari 14 - 28 Februari 2011. Setiap kali ade aktiviti aku kene join skali.. Haiyak, penat aku.. Aku dilantik menjadi AJK Makanan n Kebajikan bersama-sama abg Fikri.. Sesuai sangat la tu.. Tapi aku bukannyer tau sanagt tentang penyediaan makanan bende alah ni.. kalau bab makan aku tau la.. seb baik abg Fikri ade... Serah kat die je la.. Hahahaha.. KEJAM!!!







Perarakan Maulidur Rasul kt maktab.. Tampak kurus plak time ni..

Time tengah kusut ni aku pun layan Konsert Siti Live Royale Albert Hall London untuk klai yg ke berape aku pun tak tau.. Hahaha.. Bosan giler tak de wireless kat cni.. Tak tau nak wat ape.. Nak wt assgment pun tergendala (ALASAN!!!).. Nasib baik ade insan yang baik ati sudi pinjamkan broadband die kat aku.. Ikhlas ke die? siap bagi amaran kat aku jagan bukak youtube (baru cdg nak layan siti), jagan bukak laman web lucah ( die bukak boleh pulak, kedekut tul!!!) tk kisah la.. Janji dapat gak layan internet..




5 comments:

AYuNG said...

salam Maulidur Rasul..:)

il ya na said...

slm maulidur rasul ;)

Cikgu Fikri said...

ala2 ustazah plak ko...
ko mmg natasya! :)

Cikgu Fikri said...

tahniah sebab dapat tempat ke-4 dalam pertndgn karaoke!!!!

Cikgu Fikri said...

er.
zuhair ceroboh blog aku..
sorry yer..
ko jgn nk perasan ko dapat num 4 pertandingan karaoke...
benda2 cm tu ko nak bangga...
aper lah..
baik dapat tempast ke 4 pertandingan AZan ker, tarannum ker, baru lah betol..
ish..ish..ish..
duniawi semua tu.. :)